BYANOUK

Anouk, 28 jaar, mama van 2 kleine mannen en  hond Kees. Passie voor gezondheid. De persoon die door alles en iedereen (en in het bijzonder moeders) wordt benaderd als het gaat om gezonde voeding en natuurlijke remedies. Is pro labtesten en onderzoek én weet dat er meer is dan dat. Spirit junkie, wel met twee benen op de grond. Houdt van gezond eten, sporten en ontspanning, net zoals een lekker glas wijn, uiteten en een goed (dans!) feestje.  

Meer informatie over ByAnouk

 

Appreciate your body, support your mind, and love our planet.

Als orthomoleculair voedingsdeskundige help ik je het voedingspatroon te vinden dat bij jou past én leefbaar is. Of dit nou gaat om afvallen (of juist aankomen), het aanpakken van die vervelende darmklachten, (chronische) huidklachten of hormoonklachten.  Met mijn specialisatie in Orthomoleculaire kindervoeding help ik jou ook als (aanstaande) moeder met voeding tijdens zwangerschap, borstvoeding en voeding voor je kind.

Bij byAnouk helpen we je bij het vinden van een gezonde leefstijl die bij jou past. Dit doen we door middel van voedingsadvies op maat, lab onderzoek, personal training en de meest groene beauty treatments.
 

Lab onderzoek 

Wil jij meer inzicht in je gezondheidssituatie? Tijdens een consult is het mogelijk om verschillende analyses te doen door middel van bloed-, speeksel- en urinetesten. De analyses helpen ons bij het verkrijgen van inzicht in jouw huidige gezondheid en oorzaken op te sporen. Op deze manier kunnen we je nóg beter helpen met een advies om de natuurlijke balans in je lichaam te herstellen. Voor de labtesten werken we samen met Pro Health Medical in Nederweert. Voor de EMB bloedtesten werken we samen met het lab Praktijk Wiersma. 

Lees verder

 

Get in touch with ByAnouk

Cliënten begeleiden en inspireren om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen is iets wat ik dagelijks met veel enthousiasme doe. Ik geloof dat puur, gezond eten een positief effect kan hebben op hoe je je voelt, zowel mentaal als fysiek! En vooral dat het gaat om de juiste balans, en deze balans is voor ieder persoon verschillend. Tijdens een consult probeer ik samen met jou naar die balans op zoek te gaan!

ByAnouk
Hallenweg 7
5615 PP Eindhoven

 info@healthbyanouk.nl