Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd

We hebben super hard gewerkt om onze deuren te openen op een nieuwe locatie! Er veranderd helemaal niets, alles verhuisd lekker met ons mee! Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat we doen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op instagram @re.bird.

Een nieuw jaar, op een nieuwe locatie! We hebben er onwijs veel zin in. So don’t forget….. Hallenweg 7, 5615 PP in Eindhoven. Have a happy, healthy and beautiful 2019!

ReBird

ReBird

Bij ReBird kijken we verder dan onze neus lang is en werken wij heel graag samen met de juiste mensen en bundelen we onze krachten voor een HAPPY, HEALTHY & BEAUTIFUL YOU.

Zo kun je bij ons terecht om je beautyrituelen te detoxen en je make-up stash te vergroenen. We bieden jou doeltreffende en huidverbeterende treatments zodat jouw huidje gaat stralen als nooit tevoren. Maar dit is niet alles, we kunnen nog veel meer voor jou betekenen.
 

Lees verder.

Health By Anouk

Health By Anouk

Wil jij nog een stapje verder gaan? Kom dan bij ons langs voor persoonlijk voedingsadvies. Anouk geeft advies dat aansluit op jouw huidige leefsituatie, lichamelijke klachten en specifieke doelen. De een op een begeleiding kan net dat extra steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt zodat het dit keer wél gaat lukken!
 

Wij zien je graag stralend de deur uitlopen!
 

Lees verder.

Sport

Sport

Wij vinden dus dat sporten een van de drie dingen is die ervoor zorgen dat je gezond, mooi en blij bent. Daarom kun je bij ons o.a. je stoom afblazen tijdens een intensieve (kick)boks work-out, zijn wij dol op de TRX Suspension training en knallen we met ROCK YOUR BODY.

Lees verder.