Ik had zeer droge en rode plekken bij mijn ogen. Merel heeft me behandeld met de Dermapen. Dit met zeer mooi resultaat, de droge/rode plekken bij mijn ogen zijn helemaal weg. Mijn gezich voelt ook ontzettend zacht aan. 

-Joelle-

Lieve Merel, wat ben ik blij met jou en het goede advies. Kom hier al jaren en ben op advies van Merel begonnen met de microneedling vanwege Rosacea. Sinds de microneedling ben ik al mijn roodheid kwijt. Daarnaast ziet mijn huid er verder ook fris en goed doobloed uit! Ik ben helemaal blij. 

-Jessica-

Hi Merel, ik kreeg net spontaan van iemand een compliment over mijn gezicht; mijn huid! Yes! Nu precies 5 weken een microneedling behandeling gedaan en mijn huid ziet er beter uit dan ooit. Ik was de eerste weken heel sceptisch, maar nu zie ik echt resultaat. 

-Nicolette-

Het was zo fijn bij jou in de stoel. Heel eerlijk, het was echt zo fijn en mooi... heel veel was het. Ik voel dat er iets is losgemaakt in mij. Moet er continu aan denken. Dankejewel jij ben techt een mooi mens.

-Danny-

Ik ben je mega dankbaar voor jou in mijn leven! Je flexibiliteit en je liefde voor het vak zijn eindeloos. Je regelt altijd alles voor me en denkt mee. Zo zijn er maar weinig. Je bent de liefste en de beste.
-Christie-

Hi Merel, wil je even laten weten dat mijn huid nu al enorm is opgeknapt na de micro needling behandeling van een aantal weken geleden. Mijn huid is veel rustiger en ook al wat minder rood, echt zo blij mee! Ben gestopt met het eten van zuivelproducten en heb een afspraak bij Anouk, dus hopelijk gaat dat ook nog meer inzicht geven. Echt dankjewel hiervoor!