FACIALS

 

Only skin cleansing €47,50 (45 min)

Een korte en effectieve behandeling waarbij alle onzuiverheden uit de huid verwijderd worden. Exclusief brow treatment.

Tip: bij veel onzuiverheden boek je het Purifying & Balancing treatment. Ben je echt uit balans en wil je nog meer uit je huid halen en stralen? Kies dan voor het Skin Problem treatment.

 

Basic facial €63,00 (60 min)

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen want wij passen de behandeling zo aan dat deze perfect is afgestemd op jouw huidtype. Inclusief brow treatment.

Tip: bij veel onzuiverheden boek je het Purifying & Balancing treatment. Ben je echt uit balans en wil je nog meer uit je huid halen en stralen? Kies dan voor het Skin Problem treatment.

 

Basic facial met Protocell Peel-Off Masker €93,00 (75 min)

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen want wij passen de behandeling zo aan dat deze perfect is afgestemd op jouw huidtype. Inclusief brow treatment en een mega boost met het Protocell Peel-Off Masker dat o.a. appelstamcellen (die de levensduur van de huidcellen verlengen en de cel vernieuwing van de huid verbeteren) en acerola (zit vol met antioxidanten en is rijk aan vitamine C) bevat. Dit masker is extreem voedend en werkt op rimpels, roodheid, vlekkerige huid, uitdroging, zonschade en ongelijkmatige textuur.

 

Purifying & Balancing €78,50 (75 min)

Voor de huid met veel onzuiverheden/vette acnehuid. Inclusief brow treatment.

Dankzij pro-bio actieve stoffen wordt de huid effectief gereinigd zonder daarbij de talgklieren te prikkelen. Op deze manier kan de huid optimaal in balans worden gebracht.

 

Skin Problem facial €78,50 (75 min)

Heb je last van huidklachten zoals acne, eczeem, rosacea, psoriasis, rode vlekken etc.? Wij kunnen je verder helpen. Health By Anouk en ReBird bundelen hier onze krachten samen om jouw zo snel mogelijk weer te laten stralen.

Dit is onderdeel van een traject in samenwerking met Health By Anouk en bestaat uit een intake + behandelplan op maat voor jouw huid, facial a €75,00, gratis pH waarde meting, persoonlijk voorbeelddagmenu en een consult bij Anouk van 30 minuten a €25,00. Wij zullen op de dag van jouw afspraak meteen bespreken wanneer je bij onze foodie terecht kunt.

 

Deluxe Facial €95,00 (90 min)

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen want wij passen de behandeling zo aan dat deze perfect is afgestemd op jouw huidtype inclusief onze heerlijke classic massage en brow treatment.

 

Deluxe Facial met hoofdmassage €95,00 (90 min)

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen want wij passen de behandeling zo aan dat deze perfect is afgestemd op jouw huidtype inclusief onze fantastische head massage en brow treatment.

 

Deluxe facial met bindweefselmassage €115,00 (90 min)

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen want wij passen de behandeling zo aan dat deze perfect is afgestemd op jouw huidtype in combinatie met de Natural Facelifting Bindweefselmassage. Bindweefsel verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen (een ontzuringskuur is hier een perfecte aanvulling voor. Deze helpt je namelijk bij het afvoeren van afvalstoffen) en zet aan tot cel vernieuwing. De huid wordt strakker en gladder. Inclusief brow treatment.

 

Deluxe facial met Protocell Peel-Off Masker €125,00 (90 min)

Dit is de Deluxe facial met een enorme boost van het Protocell Peel-Off Masker dat o.a. appelstamcellen (die de  de levensduur van de huidcellen verlengen en de cel vernieuwing van de huid verbeteren) en acerola (zit vol met antioxidanten en is rijk aan vitamine C). Het is een extreem voedend masker en werkt op rimpels, roodheid, vlekkerige huid, uitdroging, zonschade en ongelijkmatige textuur.

 

Deluxe facial met bindweefselmassage & Protocell Peel-Off Masker €145,00 (105 min)

De meest uitgebreide facial die je, je maar kan bedenken. Deze facial is in combinatie met de Natural Facelifting Bindweefselmassage en het Protocell Peel-Off Masker.

Natural Facelifting Bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen (een ontzuringskuur is hier een perfecte aanvulling voor. Deze helpt je namelijk bij het afvoeren van afvalstoffen) en zet aan tot cel vernieuwing. De huid wordt strakker en gladder.

Daarnaast boosten we nog eens extra met het Protocell Peel-Off Masker dat o.a. appelstamcellen (die de levensduur van de huidcellen verlengen en de cel vernieuwing van de huid verbeteren) en acerola (zit vol met antioxidanten en is rijk aan vitamine C). Dit masker is extreem voedend en werkt op rimpels, roodheid, vlekkerige huid, uitdroging, zonschade en ongelijkmatige textuur. Inclusief brow treatment.

 

BROWS

Colorboost your brows €10,00

Geef kleur aan jouw wenkbrauwen.

 

Brow treatment €25,00

Waxing, tweezing, en finishing touch met de brow by Mii-make-up.

 

Colorboost brow treatment €30,00

Waxing, tweezing, tinting en finishing touch met de brow by Mii-make-up.

 

Henna boost brow treatment €32,50

Waxing, tweezing, henna tinting op de haartjes en de huid voor een intensere look, en finishing touch met de brow by Mii-make-up.

 

Teen brow treatment €22,50

Waxing en tweezing.

 

LASHES

Colorboost lashes €15,00

Boost je wimpers en verf ze zodat ze intens zwart zijn.

 

Lashlift €45,00

De wimpers worden vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit.

 

Lashlift & colorboost €55,00

De wimpers worden vanaf de wortel gelift. Hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit. Daarnaast geeft de toegevoegde wimpertint een mascara-effect, waardoor ze al perfect zijn vanaf het moment dat je wakker wordt.

 

WAXING

Bovenlip €10,00

Kin €10,00

Bovenlip & kin €15,00

Gezicht €17,00

Oksels €16,00

Bikinilijn €18,00

Armen €20,00

Bovenbenen €20,00

Onderbenen incl knie €25,00

Rug €30,00

Hele benen €38,00

 

MAKE-UP

Make-up look €45,00

Bruidsmake-up €120,00

Excl. Reistijd.

 

GUYS

Hey guys, om het jullie gemakkelijk te maken hebben we hier een aantal facials voor je op een rijtje gezet, maar kijk ook gerust bij de andere facials die we hebben, want die zijn ook zeer geschikt voor jullie huid!

 

Guy Brow treatment €20,00

Clean up! ReBird temt jouw wenkbrauwen in een mooie en mannelijke vorm!

 

Skin cleansing €45,00

Een korte en effectieve behandeling waarbij alle onzuiverheden uit de huid verwijderd worden.

 

Deluxe facial €90,00

Een behandeling die geschikt is voor alle huidtypen. Inclusief brow treatment en massage.

 

MICRONEEDLING

De Dermapen™ is de nummer 1 op het gebied van microneedling. Behandeling met de Dermapen™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De Dermapen™ heeft veel voordelen ten opzichte van behandeling met de Dermaroller en de Laser. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger. Je kunt deze behandeling gebruiken als je last hebt van:
- Fijne lijntjes en rimpels
- Acnelittekens
- Littekens van andere aard
- Zonbeschadiging
- Pigmentstoornis
- Grove huidstructuur/vergrote poriën
- Striae/striemen
- Droge huid
- Rosacea
- Acne

Microneedling gelaat €125,00

Microneedling gelaat incl. peeling €150,00

 

Microneelding decollete €125,00

Microneedling decollete incl. peeling €150,00

 

Microneedling gelaat & decollete €200,00

Microneedling gelaat & decollete incl. peeling €235,00

 

Microneedling plaatselijk vanaf €70,00

Microneedling plaatselijk incl. peeling vanaf €95,00

 

Microneedling After sun treatment €125,00

Speciaal voor na je vakantie of wintersport! Deze behandeling is speciaal afgestemd voor huidjes die extra zijn blootgesteld aan overmatige zon en/of guur weer.

 

NATURAL FACE LIFTING BINDWEEFSELMASSAGE

Deze stevige en huid verbeterende gezichtsmassage richt zich op de dieper gelegen huidlagen. De massage bevordert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine waardoor je huid vernieuwt en verstevigt. Een bindweefselmassage voor het gezicht is effectief bij rimpeltjes en bepaalde huidproblemen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om een kuur van meerdere behandelingen te nemen.

 

Nog meer boosten? Kies dan de combinatie met het Protocell Peel-Off Mask. Deze zit onder andere vol met appelstamcellen (die de de levensduur van de huidcellen verlengen en de cel vernieuwing van de huid verbeteren) en acerola (zit vol met antioxidanten en is rijk aan vitamine C) is extreem voedend en werkt op rimpels, roodheid, vlekkerige huid, uitdroging, zonschade en ongelijkmatige textuur. Het Protocell Peel-Off Masker is daarmee de perfecte toevoeging op de bindweefselmassage.

 

Bindweefselmassage gelaat €45,00

 

Bindweefselmassage gelaat & decolleté €55,00

 

Bindweefsel gelaat met Protocell Peel-Off Mask €75,00

 

Bindweefsel gelaat & decolleté met Protocell Peel-Off Mask €85,00

 

Deluxe facial met bindweefselmassage €115,00

Een facial inclusief brow treatment en bindweefselmassage.

 

PMU

Wij zijn gespecialiseerd in de Ombre techniek. Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en de uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een make-up look die toch natuurlijk is. Daarom wordt het ook wel Powder Brows genoemd.

Wij houden van subtiel, dus eyeliners zetten we heel fijntjes tussen de wimperinplant zodat je een ontzettend mooie volle wimperrand krijgt en het toch heel subtiel blijft.


Ombre brows nieuw €295,00

Ombre brows touch up €125,00

Ombre brows touch up binnen 9 maanden €90,00

Eyeliner opvullen van de wimperrand nieuw €195,00

Opvullen van de wimperrand touch up €90,00

 

Alle behandelingen staan in ons online boekingsplatform! It's up to you.