Vanaf kinds af aan ben ik al bezig met beauty en een gezonde planeet. Zo ben ik stapelgek op dieren en wilde ik al geen vlees meer eten toen ik 7 jaar oud was. Ook sporten is onmisbaar in mijn leven. Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd, heb ik veel ervaring opgedaan als schoonheidsspecialiste, huidspecialiste, trainster voor de Dermapen Benelux en gewichtsconsulente en heb ik sporttrainingen samengesteld en begeleid.

In 2015 richtte ik ReBird op: mijn bedrijf waar ik tot op de dag van vandaag ziel en zaligheid in stop en waarin ik mijn visie helemaal kan ontplooien. Inmiddels is ReBird de plek waar we werken aan een HAPPY, HEALTHY & BEAUTIFUL YOU. We gaan dus een stuk verder dan alleen de buitenkant. Dit doen we niet alleen, maar samen de juiste mensen zodat we onze krachten kunnen bundelen.

We will boost the happiest, healthiest and most beautiful version of you.

Ondernemen doe ik met mijn hart, niet met mijn hoofd. Mensen helpen om te gaan stralen en zichzelf te omarmen en zo ‘the most beautiful  version of you’ te laten zijn: dat is absoluut het hoogste doel voor mij. Dit kan ik niet puur en alleen door de juiste opleidingen te volgen: zo focus ik op mijn intuïtie, zelfvertrouwen in mijn kennis en kunde,  visualiseer ik welke doelen ik nastreef en blijf ik mijn body, mind & spirit op alle mogelijke manieren voeden. Denk aan voeding gericht op whole foods, sport, yoga, ademhaling, educatie, zelfontwikkeling etc. Deze dingen versmelten allemaal in ReBird.

Bij ReBird combineren we verschillende facetten; beauty, voeding, yoga, ademenwerk en sport. Deze drie facetten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En binnen deze 3 facetten is de verbindende factor ‘moeder natuur’. Dat komt terug in de merken waar we mee werken, de adviezen die we geven, het investeren in goede doelen die betrekking hebben op al het goeds voor moeder aarde. 

ReBird is inmiddels een concept waarin samenwerking centraal staat met toppers in hun vakgebied. Ikzelf richt mij volledig op huidverbetering, veelal vanuit een holistisch en energetisch perspectief. Daarnaast hebben we een super deskundige orthomoleculaire voedingscoach, oa gebruikmakend van bloedtesten. Jezelf in het zweet werken tijdens onze boks work-out, of het Glowin Skin Prgram is absoluut een aanrader. Je kan ook bij onze kanjer van een nagelstyliste terecht, die met alleen met vegan & non-toxic producten werkt.  En voor brows waar je alleen maar van kan dromen staat onze topper van een brow specialiste voor je klaar.

Een healthy look heeft met zoveel facetten te maken. Happiness, voeding, sport, beauty, gezondheid, ademenwerk, mentale gedachten.… Balans. Ik test daarom veel uit op mijn vakgebied. Alles wat ReBird in huis heeft is getest: nooit op dieren, maar altijd op onszelf en vervolgens via de feedback van onze klanten. Wel zo belangrijk! We leven in een tijdperk waarbij we ontzettend snel verandering creëren, waardoor er ongelooflijk veel nieuwe producten en apparaten op de markt komen. Dat hoeft niet per sé slecht te zijn, maar als iets echt heel goed is, waarom dan veranderen?

 

Profiel Merel

 • Beroepsopleiding schoonheidsspecialist
 • Vakopleiding gewichtsconsulent
 • Permanente make-up
 • Energetische hoofdmassage
 • Natural Face Lifting (manuele huidverjonging)
 • Behandelprotocollen Huid, Haar & Nagels (orthomoleculair versterken van collageen en bindweefsel)
 • Dermapen Advanced Aesthetic Dermatology Materclass By Dr. Andrew Christie
 • Dermapen Advanced Skinnovations by Dr. Andrew Christie
 • Dermapen Masterclass
 • Masterclass Rosacea
 • Dermapen trainer Benelux

 

Embrace our planet

Wij worden allemaal heel blij van een HAPPY HEALTHY & BEAUTIFUL YOU! Hierbij vinden wij het heel belangrijk om zo groen mogelijk te werken, hier doen we dan ook ons uiterste best voor. Wij werken uitsluitend met merken die dezelfde visie delen als ons.