Wat doet ReBird nou precies?

Je fit, mooi en sexy voelen heeft met veel meer factoren te maken. En tuurlijk voelen we ons ook wel eens te dik, te dun, te vermoeid, niet mooi, zitten we wel een slecht in ons vel, zijn we onzeker en voelen we ons af en toe alles behalve mooi. Een GLOWING uitstraling komt er niet vanzelf. En zeker niet gezien de tijd waarin we nu leven. Ook het leven in de stad met alle negatieve invloeden van buitenaf vraagt om extra aandacht en liefde! Daarom kijken we bij ReBird verder dan onze neus lang is en werken wij heel graag samen met de juiste mensen en bundelen we onze krachten voor een HAPPY, HEALTHY & BEAUTIFUL YOU.

Beauty... Nutrition.... Sports...

Bij ons kun je dus terecht voor alles op het gebied van beauty! Denk aan facials, brows, PMU, microneedling en nog veel meer.

Goede voeding is onmisbaar daarom kan onze foodie je als geen ander helpen met persoonlijk voedingsadvies.

Work-outs zijn een van de drie dingen die ervoor zorgen dat je gezond, mooi en blij bent. Daarom kun je bij ons o.a. je stoom afblazen tijdens een intensieve (kick)boks work-out, zijn wij dol op de TRX Suspension training en knallen we met ROCK YOUR BODY.

Inmiddels weet je dat wij bij ReBird veel bezig zijn met gezondheid, voeding, sport, beauty, milieu etc. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat bij mooi zijn en je lekker in je vel voelen veel meer komt kijken. Zo zijn huidproblemen vaak onafscheidelijk verbonden met voeding en zorgt sporten er mede voor dat jij gezond bent. Door de juiste keuzes in je beauty en voedingsritueel te maken werk je ook nog eens aan een betere wereld! Alles voor een HAPPY, HEALHTY & BEAUTIFUL YOU dus.

Samenwerken?

Wij werken heel graag samen met de juiste mensen om dit doel te bereiken! Ben jij als ondernemer ook geïnteresseerd om met ons samen te werken? Wij zijn benieuwd naar jouw idee. Stuur ons een mail via info@rbrd.nl!