Hello beautiful!

Er worden in cosmetica veel schadelijke stoffen gebruikt die je huid meer kwaad doen dan goed. Denk aan verstoppingen of erger nog: giftige of zelfs kankerverwekkende stoffen. Wij hebben alles al voor je uitgezocht en werken dus ook uitsluitend met merken die écht werken, groen zijn, liefde hebben voor mens en dier, en die onze planeet omarmen! Onze producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen en worden nooit op dieren getest.
Wij zijn er om jou te helpen om je beautyrituelen te detoxen, je make-up stash te vergroenen en zorgen er met onze doeltreffende en huidverbeterende treatments voor dat jouw huidje gaat stralen zoals die nog nooit gedaan heeft.


Acne, zonschade, veroudering, eczeem, rosacea, gevoelige huid en ga zo maar door. Waarom reageert die huid zo? Het is tenslotte ons grootste uitscheidingsorgaan dat we hebben. Onze huid heeft namelijk een gemiddeld gewicht van bijna 11 kilogram! We kunnen met treatments fantastische resultaten bereiken. We kijken samen met jou naar jouw beautyritueel en zullen deze finetunen. Ook zijn wij van mening dat van binnenuit herstellen niet mag ontbreken. Wij zijn ervan overtuigd dat huidproblemen vaak onafscheidelijk verbonden zijn met voeding. Huidcellen zijn opgebouwd uit voedingsstoffen die via de darmen in het bloed terecht komen en naar de cellen worden getransporteerd. Het is dus ook niet vreemd dat een groot deel van onze huid wordt bepaald door voeding van binnenuit en het andere deel wordt bepaald door verzorging van buitenaf!

Be your own kind of beautiful.