Feel free to contact us!

Wil je graag een afspraak maken voor een van onze beauty treatments? Ga dan naar 'BOEK NU ONLINE' bovenin het scherm en check online alle treatments die we hebben en boek ze zelf online in. Heb je een vraag voor onze foodie? Ga dan naar deze pagina. Heb je een vraag over een van onze work-outs of een andere vraag of opmerking? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Adres: Hallenweg 7, 5615 PP Eindhoven

Email: info@rbrd.nl

Telefoonnummer: 06-13461605. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. Krijg je ons telefonisch niet te pakken? Stuur dan een mail met jouw naam, telefoonnummer en vraag naar info@rbrd.nl.

Wil je jouw afspraak annuleren of verzetten en heb je via Treatwell geboekt? Dan kan je dit alleen doen via ons online boekingsplatform. Neem minimaal 24 uur van te voren contact op met hen via 020-7900190 of via de link in de bevestigingsmail van jouw afspraak. Heb je de afspraak direct bij ons geboekt neem dan minimaal 24 uur van te voren telefonisch contact met ons op via 06 13461605 (WhatsApp ook mogelijk). Afspraken die binnen 24 uur voor de afspraak worden geannuleerd of no-shows worden volledig in rekening gebracht.