8 WEKEN SAMEN AAN DE SLAG

Ben jij toe aan een enorme health boost? Ben je klaar met je (chronische) huid- en darmklachten en wil je graag een plattere buik?  Wil je extra motivatie om te gaan sporten, meer energie, meer zelfliefde, meer ontspanning en aandacht voor JOU?

Vanaf 11 oktober gaan we 8 weken lang knallen en volg je het complete programma voor €387,-. Iedere dinsdag en woensdag in kleine groepen bewegen én ontspannen. Je gaat ook zelf aan de slag en wordt door Merel, Anouk en Nicolle begeleid. We hopen je snel te zien. Het is tijd om te glowen!

 

GET READY TO GLOW BABY

Er staat een te gek en compleet pakket voor je klaar. Offline, in kleine groepen van max. 6 personen. Ook zijn er privé sessies voor je huid, voeding- en levensstijl. Drie enthousiaste specialisten gaan met je aan de slag. Van TRX training tot persoonlijk voedings- en detox advies . Huidadvies en Yoga. Zo veel meer. Alles om jou te laten stralen. Dit wordt leuk. Pinky promise.

 

What's in it for you?


Voeding

Tijdens een intakegesprek van 60 minuten bespreek je samen met Anouk jouw klachten, hulpvragen, je medische achtergrond, leefstijl- en voedingspatroon. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk voedings- en leefstijladvies.  Zo kun je aan de slag met jouw ideale voedingspatroon.  Na 3-4 weken plannen we het vervolgconsult in van 30 minuten. Tijdens dit consult bespreken we hoe het gaat, stellen we nieuwe doelen en reiken we je handvatten aan voor het vervolgtraject.

Herstel de natuurlijke balans in je lichaam met gezonde voeding en natuurlijke remedies.

*Wil je nóg iets verder de diepte in gaan? Tijdens het GSP is het mogelijk om een EMB bloedtest te laten doen voor 149 euro (i.p.v. 189 euro)


Yoga

Iedere woensdagavond stap je samen met Nicolle 75 minuten op je yogamat. In een kleine groep beoefen je actieve en rustige yoga vormen. Denk aan Yin-Yang Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra gecombineerd met ademwerk en een dosis zelfliefde. Iedere week een ander thema en nieuwe les. Ervaren yogini of beginner; yoga is for every-body.

Je leert je lichaam en mind ontspannen en terug schakelen, op en naast de mat.


Huidadvies

Een gezonde stralende huid willen we allemaal. Jouw huid is je grootste uitscheidingsorgaan. Dat verdient alle aandacht. Met jouw persoonlijke huidadvies van Merel, leer je wat jouw huid nodig heeft. Detox en vergroen je beautyrituelen en leer wat je het beste kan doen voor jouw huid. We gaan er samen voor zorgen dat deze smooth en egaal wordt zodat jij echt mag gaan glowen!

*Wil je nóg meer uit jouw huid halen? Tijdens het GSP is het mogelijk om een Microneedling behandeling te boeken voor €125,00 (i.p.v. 150,00 euro)


Detox

In week 5 is het hele programma afgestemd op de plantbased detox. Detox in een nieuwe vorm. Geen sapvasten of jezelf uithongeren, maar je lijf voeden met licht verteerbaar- en reinigende voeding. Een detox die er voor gaat zorgen dat je spijsvertering ontlast wordt en afvalstoffen je lijf verlaten. Alle recepten zijn getest en samengesteld door Anouk.

Niet alleen je darmen, ook je mind komt tijdens deze detox tot rust. Nicolle neemt je mee in de wereld van yoga nidra en ademhaling. 

“A glowing skin comes from within”


Ademtraining

Hoor jij ook de verhalen over hoe ademhaling een mega effect heeft? Die verhalen kloppen! Je leert zelf je staat beïnvloeden. Na de uitleg hoe ademhaling met je zenuwstel en brein werkt, ga je vooral zelf ervaren. Er staat ook een Liquid Breath© sessie op het programma. Een kado van zachtheid. De ademtrainingen zijn verwerkt in de lessen op woensdagavond met Nicolle.


Huid en Bindweefselmassage

Bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Perfecte ondersteuning in de detox week. Naast een persoonlijke deluxe behandeling van Merel, leer je ook in het e-book hoe je het zelf thuis kan gaan onderhouden. Hallo strakkere en gezondere huid!


E-book

Het Glowing Skin E-book is gevuld met heerlijke recepten, voeding tips, yoga, do-it-yourself beauty rituelen, schrijfopdrachten en ademoefeningen. Onze kennis en favorieten gebundeld voor jou. Ook voor na onze 8 weken samen. There's magic inside that book.


Samen

We geloven in de kracht van samen. Dat doen we offline en in kleine groepen. Wij zetten ons helemaal in om jou te laten stralen. Samen is zo veel leuker! We motiveren je, zien je, horen je. We delen onze expertise graag met je en staan voor je klaar. Be your own kind of beautiful.

 

Jouw team specialisten

Anouk heeft een passie voor gezondheid. Ze is pro labtesten en onderzoek én weet dat er meer is dan dat. Anouk weet dat puur, gezond eten een positief effect kan hebben  op hoe je je voelt, zowel mentaal als fysiek. Met elke hap die je neemt kun je een verschil maken voor jou gezondheid. Of dit nou gaat om afvallen, het aanpakken van die vervelende darm- en/of huidklachten, vermoeidheid of hormoon disbalans.  Anouk helpt je met voeding die bij je past én leefbaar is.  Zelfliefde staat hierin altijd centraal. Ze gelooft niet in diëten en streng zijn voor jezelf, wél in je lijf voeden vanuit liefde voor je eigen lichaam. 

Anouk Orthomoleculair voedingsdeskundige

 

Merel onderneemt vanuit haar hart en gaat een stuk verder dan alleen de buitenkant. Mensen helpen om te gaan stralen en zichzelf te omarmen en zo ‘the most beautiful  version of you’ te laten zijn: dat is absoluut haar meest hoog haalbare doel. Ze richt zich volledig op huidverbetering, veelal vanuit een holistisch en energetisch perspectief. Een healthy look heeft met zoveel facetten te maken. Balans, happiness, voeding, sport, beauty, gezondheid, zelfliefde… en daar zoeken we naar. Denk aan voeding gericht op whole foods, sport, yoga, educatie, zelfontwikkeling etc. Al deze facetten smelten hier samen.

Merel Skin Expert & TRX trainer

 

Nicolle is gek op de wetenschap, anatomie en het spirituele. Haar lessen zijn mini workshops met een thema. Altijd onderbouwt en doorvoelt. Dat merk je. Er is aandacht voor wat jij vandaag nodig hebt. Ze mixt ademtraining en yogastijlen met Chinese geneeskunde en de maanstand. Bij Nicolle creëer je je eigen dosis zelfliefde.

Nicolle Yogadocent & Breathwork Biohacker

 

Time to Glow

TIME TO GLOW

In het Glowing Skin program is alles op elkaar afgestemd.  Jij krijgt:
✓ Intake en voedingsadvies

✓ Voeding- en levensstijl vervolgconsult
✓ Intake en huidadvies
✓ Facial afgestemd op jouw huid 
✓ Detox | nieuwe stijl
✓ 8 x yoga met ademtraining (woensdagen 20:00)
✓ E-book vol recepten, tips en tools
 

Totaal €459,00

 

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Vanaf 11 oktober gaan we 8 weken lang knallen en volg je het complete programma voor €387,-. Iedere dinsdag en woensdag in kleine groepen bewegen én ontspannen. Je gaat ook zelf aan de slag en wordt door Merel, Anouk en Nicolle begeleid. We hopen je snel te zien. Het is tijd om te glowen!

Dit wil je niet missen! De vorige edities waren snel volgeboekt.
Je kunt je bijna aanmelden!

Reserveer hier jouw plek!

Note: er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar.