Elegance is the only beauty that never fades.

 

Met permanente make-up (PMU) ben je dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heb je een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU help je de natuur een handje; je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel je make-up bij te moeten werken.

PMU in het algemeen. Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.
Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gemiddeld 1 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kun je het bijvoorbeeld 1x per 1 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet je altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ’te zetten.

Voor wie is PMU?

  • Permante make-up is voor mensen die:
  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • De wenkbrauwen voller willen
  • Altijd de wenkbrauwen bijtekenen
  • Moeite of geen tijd hebben zich op te maken
  • Geen haren meer hebben
  • Contactlenzen of een bril dragen
  • Sauna/strandgangers
  • Allergisch zijn voor normale make-up

 

Ombre wenkbrauwen

Ombre Wenkbrauwen worden ook wel Powder Brows genoemd. Ombre is van donker naar licht; de aanzet van de wenkbrauw is in een lichtere teint en wordt luchtiger gepigmenteerd dan het onderste gedeelte en het uiteinde van de wenkbrauw. Het geeft een natuurlijke make-up look die zacht overkomt!

 

Voor wie is deze techniek geschikt?

Ombre wenkbrauwen zijn geschikt voor vrouwen die een natuurlijke look willen blijven houden. Alle huidtypen zijn geschikt, maar zeker ook de vette en rijpere huid passen hier goed bij. Je hoeft niet meer je wenkbrauwen bij te tekenen en in te kleuren, maar je wordt elke dag wakker met perfecte wenkbrauwen.

 

Voor wie is Ombre niet geschikt?

Ombre is geschikt voor elk huidtype; ook de drogere of de juist vettere huid. Wij zullen altijd kijken wie je bent, wat je wilt en voorbeelden laten zien. Mochten we een andere techniek mooier bij je vinden passen, dan hebben we daar de beste specialist voor in huis!

 

Hoe ziet de PMU behandeling eruit?

Ben je nog nooit bij ons geweest? Dan zien we je heel graag eerst voor een brow treatment zodat jij ons kan leren kennen en wij jou. Helemaal tevreden en blij? Dan kunnen we aan de slag! Tijdens de eerste behandeling gaan we eerst de vorm van jouw wenkbrauw bepalen. Daarna de kleur, deze stemmen we samen af op jouw wensen en natuurlijke haarkleur. Wij werken met de onwijs mooie kleuren van NPM. Het kiezen van het juiste permanente make-up pigment is een cruciaal onderdeel voor de uitkomst van het permanente make-up proces. De permanente make-up pigmenten van NPM worden uniform gemengd op minerale basis om de juiste verhouding tussen poeder en vloeistoffen te garanderen. De NPM-kleuren zijn speciaal samengesteld om de kleur in de loop van de tijd te behouden en is bestand tegen pigment droging. NPM heeft fantastische natuurlijke tinten.

Als dit geheel naar jouw tevredenheid is, starten we de behandeling en worden jouw nieuwe wenkbrauwen gepigmenteerd. Dit alles duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het einde van de behandeling krijg je de nazorg instructies mee, die je ook schriftelijk meekrijgt.

 

De nazorg?

Powder Brows zijn semi-permanent en blijven gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi. (LET OP, lichte kleuren blijven korter mooi. Deze vervagen wat sneller). Dit betekent wel dat je je na de behandeling moet houden aan de nazorginstructies die je van ons meekrijgt. Na de eerste behandeling maken we meteen een nieuwe afspraak om binnen 8 weken terug te komen voor een nabehandeling. Tijdens de nabehandeling controleren we het genezingsproces en zetten we de puntjes op de i. Zo krijgen je het allerbeste resultaat.

 

Het verschil tussen Ombre, Hairstrokes en Microblading

Het verschil tussen de Ombre wenkbrauw en de hairstroke techniek is dat er met hairstroke hele fijne lijntjes worden gezet. Een natuurlijk effect, maar wel wat zwaarder. Met de Ombre wenkbrauw creëer je een schaduw effect en geeft een lichter en luchtiger resultaat.

 

BELANGRIJK

Voor de houdbaarheid van de permanente make-up is het belangrijk 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende middelen te nemen. Hieronder vallen aspirine, alcohol en drugs, maar denk ook aan bepaalde voedingsmiddelen zoals chiazaad en gemberthee. Dit kan ervoor zorgen dat de huid bloed tijdens de behandeling, het pigment hierdoor minder goed pakt en niet het optimale resultaat wordt behaald. Maak je gebruik van bloedverdunnende medicijnen overleg dan met de huisarts.

Paracetamol mag wel. Het kan de behandeling verzachten.


We plannen altijd van te voren een brow treatment in. Op deze manier kunnen we de wenkbrauwen perfect in vorm brengen en bepalen welke vorm het mooiste bij jou is. Misschien moeten ze nog wat aangroeien, soms is het beter om nog even te wachten voordat je met de PMU voor de wenkbrauwen begint. Dit alles heeft te maken met het aller mooiste resultaat wat wij voor jou willen creëren.
Tijdens de behandeling worden jouw wenkbrauwen getekend met potlood en bepalen we de kleur. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van jouw gezicht afgestemd. Daarna wordt er gepigmenteerd (ombre), zodat u een natuurlijk uitstraling houdt en/of krijgt.

Eye-liner
Door het aanbrengen van een eye-liner worden jouw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en jou wimperimplant voller. Wij bij ReBird zijn van de subtiele eyeliners!

 

Nieuw Touch up Touch up binnen (6 maanden)
Brows €300,00 €130,00 €95,00
Eyeliner (opvullen wimperrand) €200,00 €95,00  -

 

Het online boeken van een PMU treatment is helaas niet mogelijk omdat wij jouw graag eerst willen zien voor een brow treatment. Ga dus naar de 'BOEK NU ONLINE' bovenin het scherm en boek online een van de brow treatments zodat we jouw wenkbrauwen kunnen leren kennen voor het aller mooiste resultaat! Let op, boek voor meer informatie over PMU jouw treatment bij Merel.

Ga naar onze social media om alle voor en na foto's te bekijken.