Elegance is the only beauty that never fades.

 

Met permanente make-up (PMU) ben je dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heb je een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU help je de natuur een handje; je hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel je make-up bij te moeten werken.

Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.
Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gemiddeld 1 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kun je het bijvoorbeeld 1x per 1 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 a 4 weken na de behandeling moet je altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de ‘ i ’te zetten.

Wenkbrauwen
We plannen altijd van te voren een brow treatment in. Op deze manier kunnen we de wenkbrauwen perfect in vorm brengen en bepalen welke vorm het mooiste bij jou is. Misschien moeten ze nog wat aangroeien, soms is het beter om nog even te wachten voordat je met de PMU voor de wenkbrauwen begint. Dit alles heeft te maken met het aller mooiste resultaat wat wij voor jou willen creëren.
Tijdens de behandeling worden jouw wenkbrauwen getekend met potlood en bepalen we de kleur. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van jouw gezicht afgestemd. Daarna wordt er gepigmenteerd (ombre), zodat u een natuurlijk uitstraling houdt en/of krijgt.

Eye-liner
Door het aanbrengen van een eye-liner worden jouw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en jou wimperimplant voller. Wij bij ReBird zijn van de subtiele eyeliners!

Voor wie is PMU?

  • Permante make-up is voor mensen die:
  • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
  • De wenkbrauwen voller willen
  • Altijd de wenkbrauwen bijtekenen
  • Moeite of geen tijd hebben zich op te maken
  • Geen haren meer hebben
  • Contactlenzen of een bril dragen
  • Sauna/strandgangers
  • Allergisch zijn voor normale make-up

 

Nieuw Touch up (binnen 1 jaar)
Wenkbrauwen € 295,00 € 125,00
Eyeliner (opvullen wimperrand) € 195,00 € 90,00

 

Het online boeken van een PMU treatment is helaas niet mogelijk omdat wij jouw graag eerst willen zien voor een brow treatment. Ga dus naar de 'BOEK NU ONLINE' bovenin het scherm en boek online een van de brow treatments zodat we jouw wenkbrauwen kunnen leren kennen voor het aller mooiste resultaat! Let op, boek voor meer informatie over PMU jouw treatment bij Merel.

Ga naar onze social media om alle voor en na foto's te bekijken.