Back to the old you!

 Wil je ‘stoppen’ met wimperextensions, maar heb je geen zin om te moeten wachten tot ze allemaal zijn uitgevallen, dan kunnen wij ze voor jouw verwijderen. Wimperextensions worden meestal aangebracht met een speciale lijm die waterproof is en moeilijk te verwijderen. Daarom helpen wij je graag verder. We gebruiken een goede remover zodat de natuurlijke wimpertjes niet nog meer beschadigd worden.

Extra boost met de Vitamin Lash Botox!

Helaas zien we vaak dat na het dragen van wimperextensions de wimpertjes kort en brozer zijn. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer je oude en liever nog mooiere wimpers terug dan je al had. Na het afhalen van de wimpertjes zullen we de Vitamin Lash Botox aanbrengen. Dit vitamin serum voor de wimpers is een echte booster. Het hersteld de wimpers en zit bomvol met 6 Vitaminen (A, B, C, E, F, K),  2 Pro Vitamine (B5, B6), 5 Natuurlijke Oliën (voor voeding, rustgevend, versterking, hydratatie & glans) (oa zoete amandel, macadamia, argan), gehydrolyseerde Keratine (herstel en volledige glans), groentecollageen (vulling, toenemende massa), hyaluronzuur (hydratatie, herstructurering, ontspanning), linolzuur (voeding), glycerine (Plantaardig) (hydratatie, ontspanning & bescherming) en pantenol (hydratatie, goede werking op de follikel). All the goods dus! Het bevat géén parabenen, paraffines, minerale oliën, siliconen of formaldehyde!

Hoe krijg je jouw wimpers zo snel mogelijk weer mooi en lang?

Er bestaat jammer genoeg geen methode om wimpers binnen een dag langer te laten worden (helaas!). Je wimperharen zullen zelf een groeicyclus moeten doorlopen. Wil je je wimpers tijdens die groeicyclus extra ondersteunen en de gezondheid van je natuurlijke wimpers verbeteren? Dan adviseren wij jou een wimperserum te gebruiken. Het serum dat wij gebruiken bevat geen bimatoprost, isopropyl cloprostenaat en ethylprostenolamide. Dit zijn de stoffen die schade kunnen aanrichtigen aan je ogen. Ons wimperserum verzorgt de wimpers en helpt om de wimperharen er gezonder en sterker uit te laten zien. Die broze en breekbare haartjes kunnen dan snel verminderen. Na 6 tot 8 weken kunnen we een wimperlift inplannen zodat je wimpertjes weer in een mooie krul komen te staan.

Prijzen zijn vanaf €20,00


Ga naar 'BOEK NU ONLINE' bovenin het scherm en check online onze agenda, kies Remove Eyelash Extensions en boek jouw afspraak in.


Ga naar onze social media om alle voor en na foto's te bekijken.